Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 55€!

Search Basket ( 0 )

Επιστροφές Προϊόντων

Στην περίπτωση που δεν μείνατε ικανοποιημένοι ή που επιθυμείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.hugyourskin.gr, παρακαλούμε να συμπληρώσετε το Έντυπο Επιστροφής Προϊόντων που θα βρείτε στη συσκευασία και να το αποστείλετε μαζί με την παραγγελία σας εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της. Προκειμένου η επιστροφή σας να γίνει δεκτή και να ολοκληρωθεί επιτυχώς, θα πρέπει τα προϊόντα να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, να είναι αχρησιμοποίητα και η συσκευασία τους να μην έχει αποσφραγισθεί. Στην περίπτωση αλλοίωσης της αρχικής συσκευασίας ή των προϊόντων, η επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή. Σε κάθε περίπτωση, τα χρησιμοποιημένα ή τα αλλοιωμένα αντικείμενα δεν θα επιστρέφονται και δεν θα ανταλλάσσονται. Η επιστροφή του ποσού παραγγελίας σας πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή από εσάς στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Στην περίπτωση που εξοφλήσατε με αντικαταβολή, παρακαλούμε να συμπληρώσετε το IBAN, το όνομα της τράπεζας και τα στοιχεία δικαιούχου στον αντίστοιχο πίνακα του εντύπου.

Στην περίπτωση που η επιστροφή προκύπτει λόγω λάθους της Εταιρείας μας, θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε την ίδια ημέρα της παραλαβής είτε τηλεφωνικά στο (+30)6946129238 είτε μέσω email στο info@hugyourskin.gr, προκειμένου να προβούμε σε άμεση αντικατάστασή της ή σε επιστροφή του συνόλου των χρημάτων που πληρώσατε (αξία παραγγελίας και έξοδα αποστολής). Οποιοδήποτε αίτημα για αντικατάσταση σπασμένου προϊόντος πραγματοποιηθεί μετά την ημέρα της παραλαβής δεν θα γίνεται δεκτό.

Στην περίπτωση που ζητηθεί επιστροφή προϊόντων για οποιαδήποτε άλλη αιτία, τότε θα προβούμε σε επιστροφή χρημάτων για την αξία των επιστρεφόμενων προϊόντων και τα έξοδα αποστολής της αρχικής παραγγελίας και της επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Η παραγγελία μέχρι να φτάσει σε εμάς βρίσκεται σε δική σας ευθύνη, γι' αυτό είναι σημαντικό να διασφαλίσετε την ασφαλή μεταφορά της για την αποφυγή τυχόν ζημιάς και την ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής της.

Επιστροφές σε προϊόντα που είναι σε προσφορά δεν γίνονται δεκτές.