Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 55€!

Search Basket ( 0 )

Σχετικά με εμάς

 

YOUR SKIN HUGS YOU, HUG IT BACK! Το δέρμα σου σε αγκαλιάζει, γι' αυτό πρέπει να το «αγκαλιάσεις» κι εσύ! Ασφαλώς, εκτός από εμάς, είναι υπέροχο και αναγκαίο να αγκαλιάσουμε τον πλανήτη μας, χρησιμοποιώντας προϊόντα που προέρχονται από τη Γη χωρίς, βέβαια, να την βλάπτουν. Αναζητώντας εταιρείες που νοιάζονται, ανακαλύψαμε προϊόντα που σέβονται τόσο τις αυξημένες ανάγκες των ανθρώπων για περιποίηση όσο και τον πλανήτη μας και έτσι δημιουργήσαμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Το HUG YOUR SKIN είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης καλλυντικών και ειδών ομορφιάς και περιποίησης, που εστιάζουν στον άνθρωπο, ενώ παράλληλα νοιάζονται και για τα ζώα και το περιβάλλον! Κύριος γνώμονας για εμάς κατά την επιλογή των προϊόντων είναι η αποφυγή κάθε ελέγχου πάνω σε ζώα από τις συνεργαζόμενες εταιρείες, αποκλείοντας τα πειράματα και την κακομεταχείρισή τους σε όλα τα στάδια παραγωγής. Επιπλέον, προσπαθούμε οι συσκευασίες τους στην πλειοψηφία τους να είναι βιοδιασπώμενες και ανακυκλώσιμες και όσο το δυνατόν πιο φιλικές προς το περιβάλλον, στοχεύοντας στη μείωση απόρριψης πλαστικού στο περιβάλλον.

Νιώθουμε περήφανοι που καταφέραμε να συλλέξουμε υπέροχα προϊόντα, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της επιδερμίδας σας και σας υπόσχονται μια πολυτελή εμπειρία περιποίησης.  

Το τέλειο προϊόν σας είναι ένα κλικ μακριά! Ετοιμαστείτε να ερωτευτείτε την νέα σας ρουτίνα ομορφιάς, εξασφαλίζοντας καθαρό δέρμα, καθαρό περιβάλλον και καθαρή συνείδηση!