Εφαρμόστε τον κωδικό NEW15 για -15% σε όλα τα προϊόντα!

Search Basket ( 0 )

Σχετικά με εμάς

 

YOUR SKIN HUGS YOU, HUG IT BACK! Το δέρμα σου σε αγκαλιάζει, γι' αυτό πρέπει να το «αγκαλιάσεις» κι εσύ! Ασφαλώς, εκτός από εμάς, είναι υπέροχο και αναγκαίο να αγκαλιάσουμε τον πλανήτη μας, χρησιμοποιώντας προϊόντα που προέρχονται από τη Γη χωρίς, βέβαια, να την βλάπτουν. Αναζητώντας εταιρείες που νοιάζονται, ανακαλύψαμε προϊόντα που σέβονται τόσο τις αυξημένες ανάγκες των ανθρώπων για περιποίηση όσο και τον πλανήτη μας και έτσι δημιουργήσαμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Το HUG YOUR SKIN είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης φυτικών και πιστοποιημένων οργανικών καλλυντικών και ειδών ομορφιάς και περιποίησης, που εστιάζουν στον άνθρωπο, ενώ παράλληλα νοιάζονται και για τα ζώα και το περιβάλλον! Κύριος γνώμονας για εμάς κατά την επιλογή των προϊόντων είναι η αποφυγή κάθε ελέγχου πάνω σε ζώα από τις συνεργαζόμενες εταιρείες, αποκλείοντας τα πειράματα και την κακομεταχείρισή τους σε όλα τα στάδια παραγωγής. Μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα, επίσης, τα συστατικά των προϊόντων να είναι φυτικά -και όχι τοξικά- αποκλείοντας τα επιβλαβή, για τον οργανισμό μας, συντηρητικά. Επιπλέον, προσπαθούμε οι συσκευασίες τους στην πλειοψηφία τους να είναι βιοδιασπώμενες και ανακυκλώσιμες και όσο το δυνατόν πιο φιλικές προς το περιβάλλον, στοχεύοντας στη μείωση απόρριψης πλαστικού στο περιβάλλον.

Νιώθουμε περήφανοι που καταφέραμε να συλλέξουμε «καθαρά» προϊόντα, με βιολογική σύσταση, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της επιδερμίδας σας και σας υπόσχονται μια πολυτελή εμπειρία περιποίησης.  

Το τέλειο προϊόν σας είναι ένα κλικ μακριά! Ετοιμαστείτε να ερωτευτείτε την νέα σας ρουτίνα ομορφιάς, εξασφαλίζοντας καθαρό δέρμα, καθαρό περιβάλλον και καθαρή συνείδηση!