Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 55€!

Search Basket ( 0 )

FAQs

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με την εταιρεία σας;

Για οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με τα προϊόντα μας ή την πορεία της παραγγελίας σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 6946129238 ή μέσω email στο info@hugyourskin.gr. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε!

Είναι απαραίτητο να δημιουργήσω λογαριασμό χρήστη για να κάνω μία παραγγελία;

Όχι, δεν είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε προσωπικό λογαριασμό για να πραγματοποιήσετε κάποια αγορά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας ως επισκέπτης, χωρίς τη δημιουργία λογαριασμού. Ωστόσο, φτιάχνοντας τον προσωπικό σας λογαριασμό, σας δίνεται η δυνατότητα να αποθηκεύσετε τα προσωπικά σας στοιχεία και τη διεύθυνση αποστολής σας, ώστε να μην χρειάζεται να τα συμπληρώνετε σε κάθε μελλοντική παραγγελία.

Με ποιους τρόπους μπορώ να πληρώσω την παραγγελία μου;

Για την εξόφληση της παραγγελίας σας μπορείτε να επιλέξετε οποιονδήποτε από τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής: Χρεωστική/Πιστωτική Κάρτα, Τραπεζική Κατάθεση και PayPal.

Πόσα είναι τα έξοδα αποστολής για κάθε παραγγελία;

Το κόστος αποστολής για κάθε παραγγελία διαμορφώνεται ως εξής: εντός Αττικής: 2,5€, Χερσαίοι και Νησιωτικοί Προορισμοί: 3€, Δυσπρόσιτες Περιοχές: 6€. Το κόστος αποστολής για κάθε παραγγελία άνω των 55€ είναι δωρεάν! Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο 6946129238 ή στείλτε μας email στο info@hugyourskin.gr.

Πώς μπορώ να εφαρμόσω ένα εκπτωτικό κουπόνι;

Προκειμένου να μπορέσετε να εφαρμόσετε ένα εκπτωτικό κουπόνι, θα πρέπει να έχετε προσθέσει στο καλάθι όλα τα προϊόντα που επιθυμείτε να αγοράσετε και στη συνέχεια να πατήσετε την "Ολοκλήρωση Παραγγελίας". Πριν συμπληρώσετε τα στοιχεία αποστολής σας, θα βρείτε το πεδίο "Κωδικός Κουπονιού", όπου μπορείτε να συμπληρώσετε τον εκπτωτικό κωδικό. Βεβαιωθείτε ότι ο κωδικός βρίσκεται σε ισχύ τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Πώς μπορώ να επιστρέψω ή να αλλάξω ένα προϊόν;

Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν μείνετε πλήρως ικανοποιημένοι από την αγορά σας, μπορείτε να επιστρέψετε ή να αλλάξετε το προϊόν μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής. Το προϊόν θα πρέπει να μην έχει αποσφραγισθεί και ως εκ τούτου να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να μην έχει σημάδια φθοράς. Η επιστροφή του ποσού της παραγγελίας σας πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή από εσάς στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Στην περίπτωση που εξοφλήσατε με αντικαταβολή, παρακαλούμε να συμπληρώσετε το IBAN, το όνομα της τράπεζας και τα στοιχεία δικαιούχου στον αντίστοιχο πίνακα του εντύπου. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 6946129238 ή στείλτε μας email στο info@hugyourskin.gr για να σας βοηθήσουμε.

Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;

Δεν γίνονται δεκτές οι ακυρώσεις παραγγελιών που έχουν τιμολογηθεί/συσκευασθεί από εμάς και έχουν παραδοθεί στην εταιρεία ταχυμεταφορών.

Ο ΦΠΑ συμπεριλαμβάνεται στην τιμή των προϊόντων;

Ναι, ο ΦΠΑ είναι ενσωματωμένος στην τελική τιμή όλων των προϊόντων που διατίθενται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.